Vull vendre!

Preguntes freqüents

Quin preu té el meu immoble?

Des de Xoplucs us oferirem el recolzament en definir el preu del vostre immoble, a partir dels preus de mercat d'immobles amb característiques similars.

Pregunteu-nos i us ajudarem en aquesta decisió.

Quins documents necessito?

Són imprescindibles la cèdula d'habitabilitat, en el cas d'habitatge, i el certificat d'eficiència energètica, ambdós documents us els podem tramitar en el cas de no tenir-los.

En el moment de fer l'escriptura pública s'ha de presentar els documents originals anteriors descrits i també el document d'identitat vigent així com les escriptures.

Les despeses comunitàries s'han de trobar al corrent, si escau, satisfets altres tributs que gravin la propietat i lliure de càrregues.

Trobareu més informació aquí.

Qui ha de fer les fotografies?

Ens encarreguem personalment de fer les fotografies, però els propietaris també en poden facilitar. 

És important preparar l'immoble abans de fer les fotografies, que es trobi net i endreçat. Recomanem en habitatges tenir els llits fets per evitar matalassos descoberts, retirar fotografies i altres objectes personals i evitar tenir plats per rentar, roba per plegar i diversos objectes que impossibilitin l'adequada visualització de l'estança.

És obligatori posar un cartell en l'immoble?

No, no és obligatori. Tot i això, hi ha casos en què aconsellem posar-l'hi, com pot ser en parcel·les o locals.

Quines despeses suposa vendre un immoble?

En el següent enllaç trobareu tota la informació:

Despeses de compravenda, Gencat

Puc vendre el meu immoble si té hipoteca?

Sí, es pot vendre un immoble amb hipoteca. Abans de realitzar l'escriptura pública o contracte d'arres, comprovem si l'immoble es troba lliure de càrregues.

Durant l'escriptura pública es duu a terme la cancel·lació de la hipoteca.

L'agència immobiliària Xoplucs es dedica al lloguer, compra i venda d'immobles a la comarca del Berguedà amb especial atenció a la nostra població, Berga.