Xoplucs

L'agència immobiliària, Xoplucs, l'encapçala la Dolors Sala qui compta amb més de 25 anys d'experiència en el sector immobiliari. La seva trajectòria ha estat definida pel seu tracte proper als clients, la seva professionalitat i l'entusiasma per la seva feina.

Ens trobareu a la nostra oficina situada a la Gran Via 36 entresol - B, de Berga, de dilluns a divendres de 9:00 a 14:00, dimarts, dimecres i dijous, de 15:30 a 18:30 i dilluns i divendres a la tarda, a hores convingudes.

Som un petit equip però capaç de fer grans coses.

També ens podeu trobar a l'Instagram:


Lloguer

En la gestió de lloguer (habitatge, pàrquing o local) ens encarreguem de fer les visites necessàries així com la formalització del contracte, la gestió de la fiança a Incasòl i els canvis de titularitat dels subministraments.

Compravenda

En el procés tant de compra com de venda, fem les visites necessàries, els canvis de titularitat dels subministraments, la comprovació de les càrregues de l'immoble i l'acompanyament en el procés notarial.

Gestió

El servei de gestió d'immobles llogats és ideal per aquell propietari que vol delegar les gestions que succeeixen durant la vida d'un lloguer: reparacions, reclamació de la taxa de residus, actualització de l'IPC, entre d'altres.

Altres serveis

A part dels serveis de lloguer, compravenda i gestió, també posem a disposició dels nostres clients la tramitació de la Cèdula d'Habitabilitat i el Certificat d'Eficiència Energètica i la realització d'informes i valoracions.

L'agència immobiliària Xoplucs es dedica al lloguer, compra i venda d'immobles a la comarca del Berguedà amb especial atenció a la nostra població, Berga.